Keuken plaatsen of gereedmaken

Heeft u een nieuwe keuken gekocht of bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen? Daar komt een hoop bij kijken – denk bijvoorbeeld aan de keukens van IKEA – deze zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan keukens van andere winkels. Wat hierbij niet vergeten mag worden, is de plaatsing van de keuken.

Waar kan Nexco u bij helpen?

  • Het monteren en plaatsen van de keuken. Wanneer u een volledige keuken heeft gekocht, wordt deze over het algemeen geleverd zonder plaatsing. Nexco heeft jaren ervaring bij het plaatsen en monteren van keukens
  • Het gereedmaken van de keuken vóór plaatsing. Denk hierbij aan het aanpassen van water- en afvoerleidingen en het installeren van stopcontacten.

Een nieuwe keuken kopen is niet altijd eenvoudig – wij maken het u een stuk makkelijker. Welke keuken u ook koopt, Nexco ondersteunt u van A tot Z, bij zowel het gereedmaken als het plaatsen!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw nieuwe keuken? Heeft u inspiratie nodig of bent u benieuwd op welke termijn wij aan de slag kunnen? Wij helpen u graag. Met meer dan 15 jaar ervaring ondersteunen wij u bij elk project.

Neem gerust contact met ons op.