Keuken

Heeft u een nieuwe keuken gekocht of bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen? Daar komt een hoop bij kijken – denk bijvoorbeeld aan de keukens van IKEA – deze zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan keukens van andere winkels. Wat hierbij niet vergeten mag worden, is de plaatsing van de keuken.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Keuken

Waar kan Nexco u bij helpen?

  • 1

    Monteren en plaatsen

    Het monteren en plaatsen van de keuken. Wanneer u een volledige keuken heeft gekocht, wordt deze over het algemeen geleverd zonder plaatsing. Nexco heeft jaren ervaring bij het plaatsen en monteren van keukens.

  • 2

    Gereedmaken

    Het gereedmaken van de keuken vóór plaatsing. Denk hierbij aan het aanpassen van water- en afvoerleidingen en het installeren van stopcontacten.

Een nieuwe keuken kopen is niet altijd eenvoudig – wij maken het u een stuk makkelijker. Welke keuken u ook koopt, Nexco ondersteunt u van A tot Z, bij zowel het gereedmaken als het plaatsen!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw nieuwe keuken? Heeft u inspiratie nodig of bent u benieuwd op welke termijn wij aan de slag kunnen? Wij helpen u graag. Met jarenlange ervaring ondersteunen wij u bij elk project.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?