Stukadoor

Tegen een scherpe prijs uw muren of plafond laten voorzien van stucwerk of spuitwerk? Dan bent u bij Nexco aan het juiste adres. Wij kunnen tegen een voordelige prijs zowel glad als grof, zowel binnen als buiten stukadoren. En zoals u van ons gewend bent, zijn de prijzen inclusief materiaal!

Wij richten ons onder andere op schuurwerk, spuitwerk, buitenstucwerk en binnenstucwerk en nog veel meer.

Vaak komt het voor dat muren of plafonds van oneffenheden bevatten. In dit geval zullen de Nexco stukadoors werken met een dikkere laag pleister. Raap- en pleisterwerk is de oplossing bij oneffen muren en plafonds.

Waar kan Nexco u bij helpen?

  • Schuurwerk – ideaal voor in de badkamer, dankzij het gips wat wij gebruiken bij het schuren wordt de vochthuishouding geregeld, perfect voor vochtige ruimtes!
  • Stucwerk – zowel plafonds als muren stuken wij dagelijks. Wanneer u de uitstraling van de ruimtes in uw woning wilt aanpassen of vernieuwen is het stuken van uw plafonds en muren een goede optie!
  • Onafgewerkte muren of oude muren die toe zijn aan vernieuwing – wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van beide!

Van badkamerrenovatie tot buitengevelisolatie, van behangklaar tot sausklaar stukwerk. Bij Nexco kunt u rekenen op resultaat.

Wilt u weten wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Heeft u inspiratie nodig of bent u benieuwd op welke termijn wij aan de slag kunnen? Wij helpen u graag. Met meer dan 15 jaar ervaring ondersteunen wij u bij elk project.

Neem gerust contact met ons op.