Vloeren

Toe aan een nieuwe vloer in uw woning? Heeft u zelf al onderzoek gedaan of kunt u nog wel wat hulp gebruiken? De specialisten van Nexco helpen u hier graag bij!

Natuurlijk kiest u graag voor een mooie onderhoudsvriendelijke vloer. Dan ligt een laminaat vloer of een PVC vloer voor de hand.

Kiest u voor een laminaat vloer of een PVC vloer? De keuze is aan u, en gelukkig is dankzij Nexco de keuze snel gemaakt. Beide vloeren hebben dezelfde uitstraling en zijn verkrijgbaar in een groot aantal designs.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Vloeren

Waar kan Nexco u bij helpen?

 • 1

  Leggen

  Het leggen van een laminaatvloer of PVC vloer zonder bobbels! Dit wordt zelf nog wel eens als lastig ervaren door de hobbyklusser.

 • 2

  Advies

  Advies op het gebied van PVC vloeren en laminaatvloeren. Wist u bijvoorbeeld dat in vochtige ruimtes het verstandiger is om PVC vloeren te leggen? En dat deze ook een stuk geluidsarmer zijn?

 • 3

  Afwerking

  De afwerking van de vloer tot in de puntjes verzorgen. Bijna iedereen kan een laminaat of PVC vloer leggen maar niet iedereen kan de hoeken en de randen netjes afwerken zodat het laminaat er ook nog mooi uitziet en vlak blijft, dankzij onze ervaring weten wij precies wat wel en niet kan!

Wilt u weten wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Heeft u inspiratie nodig of bent u benieuwd op welke termijn wij aan de slag kunnen? Wij helpen u graag. Met jarenlange ervaring ondersteunen wij u bij elk project.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?